Labels

6.8.13

Jaké pneumatiky jsou vhodné právě pro Vás?

Pro výběr správné pneumatiky je nejdůležitější, jaký tip řidiče opravdu jste a jak vypadají Vaše cesty a tím zrovna nemyslíme jejich kvalitu :-)

Nové pneumatiky musí být v první řadě kompatibilní s Vaším vozem, to si můžete ověřit ve velkém technickém průkazu. Dále hraje roli samozřejmě cenová hladina a výběr dle parametrů- jaké jsou ty nejdůležitější rozhodnutí? 

Potřebujete přilnavost, výkon, brzdnou efektivitu? Volte rozměr nad 17 palců od prémiových výrobců jako Pirelli, Continental, Dunlop či Nokian. Zrychlíte, zatočíte a hlavně dobrzdíte.

Vysoký výkon od Pirelli


Jezdíte dlouho, často a v poklidu avšak potřebujete se na obutí spolehnout? 16 palcové pneumatiky nabízí dobré jízdní vlastnosti, jsou za dobrou cenu a prospívají jízdnímu komfortu. Tuto řadu pneumatik taktéž nabízí všichni prémiový výrobci. A litá kola v tomto rozměru už také vypadají hezky :-)
Střední třída automobilů



Jezdíte málo, krátké trasy či pouze městě s malým autem? Potom je vhodné zvolit menší a užší pneumatiky, s ohledem na valivý odpor a ekologickou stopu výrobku. Zde můžete vybírat například z nabídky domácí Barumky či Matadoru. Tyto pneumatiky vám mohou při správné volbě ušetřit hodně financí. 

Městké Citigo


Více se o výběru pneumatik, technických detailech či značení můžete dočíst v technické sekci o pneumatikách stránek pneumatiky.cz, kde Vám s případným výběrem i poradí. 



No comments:

Post a Comment